Outplacement

Outplacement

Het doel van outplacement is de medewerker buiten de eigen organisatie werk te laten vinden. Deze situatie ontstaat als organisaties inspelen op de veranderende markt door reorganisatie en het schrappen van banen. In het eerste geval kan een medewerker in een nieuwe functie (of werkwijze) uitgedaagd worden op competenties die hij in mindere mate bezit. Dit kan leiden tot onvrede met outplacement tot gevolg. In het tweede geval is outplacement het directe gevolg van baanverlies.

Verandering is de nieuwe constante

Verandering op de arbeidsmarkt is de nieuwe constante. Daarom zijn al onze outplacementtrajecten gericht op duurzame inzetbaarheid. Wij helpen de medewerker niet alleen in het vinden van een nieuwe baan buiten de organisatie, maar bereiden hem tegelijkertijd voor op de toekomst. Dit doen wij door reële loopbaanperspectieven in kaart te brengen en deze te vertalen naar directe (passend) en indirecte (passend met bijscholing) inzetbaarheid.  CS Works Employability kijkt verder!

Onze diensten

Wij ondersteunen een diversiteit aan werkgevers en medewerkers met diensten als:

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies? Neem contact met ons op via 088 – 28 66 039 of vul het contactformulier in.